måndag 8 juni 2009

Planering...

Försökte sätta mig ner och planera sommaren/höstens hundaktiviteter *suckar*---som vanligt så händer allt samtidigt och man vill gärna åka på ALLA de aktiviteter som krockar med varandra...
Får försöka strukturera upp vad vi vill göra. Det enda jag vet är att det inte blir lika många utställningar här i Sverige i år - Bubbs är ju SUCH så får hans del får det förutom några "väl valda" utställningar i sverige bli något i danmark och ev i norge. Sedan ska han ju få springa LC som han älskar- har bara kommit till Stjärnhov än... För whipparnas del så har ju Corre CK så det blir att försöka erövra Trippelpriset i år, så det blir väl inget speciellt på utställningsfronten för hans del. Vi längtar ju efter/hoppas på det sista LC-certet för SLCCH o NLCCH så LC ska de få springa. Sedan blir det ju en del rundbane- och whippetracetävlingar.
Trillik ska få åka på någon INT utställning för eftersom han har storleken inne så har han ju möjlighet att tävla om CACIL på LC.
Lille-man ...ska få följa med på någon utställning sen är han ju med på alla våra träningar/tävlingar så det blir ju naturligtvis så att han framöver ska få prova på att känna på trasan--han är mkt intresserad och verkar vara väldigt traständ--redan.. :-)
Nåja--jag får återgå till planerandet..

Inga kommentarer: