torsdag 27 maj 2010

Kalmar WR 22 maj

Prisutdelning D-final: Corre 3.a

Prisutdelning E-final: 1.a Gandalf v d Dia-Robinne
alla bilder foto o copyright:
Christina Sjöberg-Lagerström / Håkan Lagerström

Har inte hunnit skriva något om vår Kalmar resa trots att en vecka snart gått. Vår bil har gått sönder - IGEN :-( och lantisar som vi är gör att vi är till 110 % beroende av en bil så denna vecka har gått åt till att pussla och ha oss för att ta oss till och från jobbet. Gånger som denna önskar man att man bodde mitt i stan och helst nära buss- och tågstation - men bara gånger som denna! Fint väder hade vi hela dagen och resan gick ovanligt snabbt - vi hade en jättemysig trevlig resa jag och Robban - det blev inte många timmars sömn natten innan för som vanligt så skjuter man på packning så att man står där med en massa på morgonen när man ska köra- men man lär väl sig någongång hoppas jag.


Skönt att vi var 2 denna gång, lättare än att man ska behöva förlita sig på hjälp av andra, även om det ju aldrig är några problem (tack alla kära vänner som alltid hjälper till om så skulle behövas) trots det så fick vi både i 2 försöksomgången och finalerna be om hjälp. Tusen tack till Mia Kristoffersson, Inga-Lill Axelsson, Annette 'Schöldsten och Lotta Haller som fanns där och hjälpte oss - ni är fantastiska!


Corre startar jag - lika ivrig och fanatisk som vanligt (fattar inte hur han orkar springa efter att han "laddar ur" så kraftigt innan start. Han gör alltid jämna lopp första försöket 10.26 helt ok på den tunga Kalmar banan och för att vara han. Trillik startar alltid ok och börjar mycket bra men ju närmare gropen han kommer så börjar han som vanligt bromsa. Jag vet inte hur man ska få bort hans rädsla för gropen? Tips mottages tacksamt.. Gandy vinner sitt första försök ganska klart - tyvärr fick de inga tider - så vi fick förlita oss på att det skulle funka till 2 omgången. Han springer rakt och fint och bara på trasan - vi var ju väldigt nervösa eftersom hans licens skulle kunna bli klar i dag. 2 omgången fortsatte med en lika tänd Corre som hal som en ål fastnade med täcket i boxdörre och rev sönder det - vi fick ta ut honom - 3 man som höll i en hund som bara ville springa när trasan går - de var ett riktigt styrkeprov! Han fattade ingenting !! men vi lyckades hålla honom och jag fick släpa tillbaka en galen hund tillbaka till bilen. Trillik samma sak igen- startar bra men bromsar sig in i mål. Gandy vinner även sitt 2 försök klart. De 2 försöksomgångarna resulterar i G-final Trillik, E-final Gandy och D-final Corre - duktiga vovvar. Dagen slutar väldigt bra - vi är stolta över våra vovvar som verkligen älskar att springa. Trillik och Gandy vinner sina finaler och Corre blir 3.a i sin och det viktigaste av allt den dagen - Gandys licens är klar :-) Vi gratulerar också Mia och Embra, Therese o Martin med Zelda till sina första godkända licenslopp. Embra gör en fantastisk tävling blir 2.a i A-finalen och kullsysterna Alex som ägs av Christina o Håkan placerar sig i B-finaler - vilka tjejer ! ska bli spännande att se hur de utvecklas. Trötta och nöjda styrde vi kosan hemåt och landade i skåne vid 21.30.


Gulliga Christina har skickat några bilder från dagen ( vi är urdåliga på att ta med vår kamera)

1 kommentar:

Lisa sa...

GRATTIS till vinster, fina placeringar och framför allt Gandys licens!!
...fast det förstod jag i Halmstad att det inte var några problem med den killen!! ;)....

Kramar från ett för tillfället kallare Dalsland
Lisa o Krokengänget