måndag 30 juni 2008

Världsutställningen närmar sig.....väääldigt snabbt!


Ledig idag...så skönt!

Jobbat hela helgen, mycket att göra! Det märks att sommaren är här på riktigt-en helt annan typ av gäster-mycket frågor, vägbeskrivningar o sv.

Robban och hela gänget hundar körde upp till Borås GP i går för att springa var sitt lopp med whippar Trillik o Corre.

Trillik i Whippet Rookie 320 m för hundar som debuterade 2007.

5:e plats på en medioker tid - men banan i Borås verkar var ganska tungsprungen i år.

Grattis till Marika Ljungholm som kommit ända från Skellefteå med Christina Sjöbergs fina uppfödning Idomic´s El Del Piero!! Macke Grändens McAdam - A-c & Bengt Helds gosse kom in på en fin 3:e plats- Grattis till er!

Corre startade i ett klass 3 lopp över 320 m

Tyvärr blev det ett mycket rörigt lopp pga av att den segrande hunden inte riktigt förstod att han gick från box 1. Han knuffades REJÄLT o förstörde tyvärr mkt för de andra hundarna.

Man får hoppas att det dröjer innan han går från box 1 igen!

Corre kom in på 4:e plats-starkt gjort efter den knuffen! A-C & Bengt fick en 2:a och en 3:E plats med Idomic´s El Pikachu o Emmaline´s Svea-Viking ..Grattis!!


Här har dagen varit fantastiskt skön!

Vi har sprungit i vackra Pålsjö Skog - gått en härlig tur där med hundarna. Ätit lunch inne i Helsingborg och gått i parken runt Kärnan samt nere i norra hamnen. Fint men blåsigt!


Vi laddar för Stockholm i helgen tillsammans med älskings Bubbs...vi åker på fredag efter jag slutar kl 14 - lämnar whipparna hos en kompis till oss o checkar in på hotellet fredag kväll-utställning lördag och hem på söndag. Det ska bli jättekul att få vara med om en sån här stor händelse!! Såg att Världsutställningen 2010 går i Danmark - kul! nära för oss..så då hoppas man att man kan ha någon möjlighet att vara med igen..


Vi hittar dagligen nya promenadvägar runt vårt underbara hus (som förresten är färdigmålat utvändigt nu- så snyggt!) men det känns som om alla kaninen i hela världen flyttat hit bara för att vi flyttat hit..:-(...

Så våra älsklingar tycker att det är jättespännande med promenaderna här runt omkring...



Inga kommentarer: