måndag 26 april 2010

LC INT Elmia Jönköping






















FOTO: Stefan Rose



Vi har varit i väg till Jönköping och tävlat LC i helgen.
Åkte upp i fredags och checkade in på Scandic Elmia där även Tiina och Annica med Alacre och Zira checkat in tidigare under dagen. En mysig middag intogs på hotellet fredag kväll sen var det hunda-runda och sängen som gällde.. Upp tidigt för att hinna ge mat innan tävlingen börjar.. Vi var flyttade utan att någon frågat oss om det var ok??!! nåja vi var ju inte många men jag kan känna att principen borde vara där..att man kollar med ALLA deltagare innan. Oerhört vacker provplats med en trixig banan resulterade i att släktfejden fick följande resultat:

1. cert Al Suwiid Bea Bahia
2.SE LCCH Al Suwiid Benazir
3.SE LCCH Al Suwiid Batal Bihjan
4.SE LCCH Al Suwiid Alacre Khayaal

Poängen får jag komplettera med sen. En oerhört trevlig dag med superfint väder, härliga vänner och en underbart vacker provplats. Extra bonus var att vi äntligen fick träffa våra goda vänner Elin och Stefan Rose som kommit dit för att titta på dagens tävlingar. Med sig hade de sina vackra svarta Axrace hanar Spöket och Cypher samt snygge, svarte sloughi Phoenix och lille Ra ...tror att alla deras hundar också gärna varit med och sprungit..;-) Här kommer några vackra bilder.
På söndagen var det dags för whipparna - det blev ingen höjdartävling för oss- Trillik var lite vimsig (han springer jättebra eller urdåligt det finns liksom inget mellan läge för honom) Corre springer alltid jämt men de gillar väl inte hur han springer?! Våra vänner Christina Sjöberg-Lagerström och Håkan Lagerström fick varsin ny LC-champion i sina uppfödningar - jättegrattis till ägarna och de 2 duktiga uppfödarna. Vi fick träffa Gandys släkting som bor hos kennel Tuuliikellon i finland, skoj - och en jättestolt matte som fick mycket positiva lovord av dessa om Gandy. Nu får vi se vilken nästa hundaktivitet blir..

Inga kommentarer: