lördag 25 september 2010

En derby seger och en 2.a plats :-D


Dagens tävlingar i ett mulet, småmulet halmstad var väldigt trevliga! Så kul att träffa alla trevliga människor och se alla duktiga hundar prestera fantastiska resultat ! Stort Grattis till Christina och Håkans Alex som vann A-finalen och gjorde en rekord ? tid på 9.19 i andra försöket. Våra älskade "gamlingar" var superduktiga-Trillik och Corre sprang båda på lämna 10.3 typ.. Trodde att de skulle komma i samma final men det klarade vi oss utan :-D Trillik G-final plac 2 på 10.12 och Corre plac 1 :-D och vinnartäcke i H-final på 10.31. Gandy visste exakt var vi var och varför - han kunde inte fatta varför han inte springer :-)- men nu har vi ju som sagt fått ok att sätta igång honom sakta men säkert- nervös men samtidigt så skönt ..

2 kommentarer:

Marie Sandberg sa...

Nja, riktigt rekord var det dock inte. Mibisan's Mr Sunsapote sprang på 9,15 SM-helgen i Halmstad 2009. Men nog är dom otroligt helt fantastiskt fanastiska dessa båda kullsystrar från Wheezy Winds kennel:-))). Det finns en anledning till att allt fler väljer att importera alternativt använda hundar i avelsarbetet som kommer nerifrån Europa:-)))
STORT GRATTIS till fina placeringar i helgen för Corre och Trillik:-))).
Kram
Marie S

Lena sa...

Grattis till Corre som på gammledar visar att "gammla gubbar" kan dom också, duktig kille. Bra jobbat och fin placering också till Trillik.
Nu håller vi ALLA tummar för Gandy att allt går bra så han också får vara med och springa.
Kramiz till er ALLA
Lena